Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar

Match

Korpföreningen Malmö Fotboll

5 - 0
12 december 2010
19:30

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Korpföreningen Malmö Fotboll - AIF Barrikaden

Matchen var främst avsedd som en testmatch för de nya spelare vi sett väldigt lite av eller inte alls i matchsammanhang. Tyvärr uteblev några av de allra nyaste vilket i åtminstone ett fall innebar ett avsevärt avbräck. Efter några sena återbud fick vi kalla in de vi kunde få tag i, och som vi trodde kunde vara intresserade av att vara med trots så kort varsel som några timmar en kväll med 5 minusgrader och hård vind. (Vidrigt att stå där och kolla, utan våfflor inne hos närboende exspelaren Anders Söderberg, och med detta sammanhängande inomhustittande från hans fönster hela andra halvlek, hade jag nog frusit fast.)

Det kändes som om de i större utsträckning än vi kom med ett toppat lag. Vårt var ju som helhet knappast av A-lagskaraktär och vissa av spelarna hade ju aldrig spelat med (och i vissa fall inte ens träffat) varandra.

Efter alla dessa (men befogade) ursäkter är det väl dags med lite konkretare information om vad som hände på plan:

Startelvan såg ut som följer: Niko - Micke, Richard, Sarang, Martin - David, Jamal,
Park, Oliver - Max Andersson och Jaja Saine (båda dessa anfallare helt nya)

Avbytare var Fredrik Persson (också ny) som kom in efter c:a 25 min och som först spelade ytterback, först på vänster men i andra halvlek på höger sida, och därefter högermittfältare samt Andy som spelade sista 20 på topp (sedan 2 av våra 13 spelare skadats).

Vi fick en mardömsöppning med ett mål i baken efter c:a 1 ½ minut och ett inte långt därefter. I den 18:e min var det dags för 0-3 och när de sedan fick en en lindrigt uttryckt tveksam straff i den 21:a min var man naturligtvis rädd att det skulle bli 0-4 men straffskytten hade den goda smaken att skjuta över målet.

Det hände sen inte mer målmässigt i 1:a halvlek. De dominerade kraftigt spelmässigt men skapade inte så många chanser.

I 2:a halvlek var spelet klart mycket jämnare men nu skapade de fler chanser även om de bara gjorde mål på två, ett i den 54:e och ett i den 76:e min.

Vi hade svårt att skapa några riktigt heta chanser. Vi hade en del lägen där målvakten kom tiondelen av en sekund snabbare till bollen än våra i övrigt helt fria spelare (kan man uttrycka sig så?, förhoppningsvis begripligt) men det var väl också allt.

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
David Clemensson 1 0 0 0 0 0
Jamal Yusef 1 0 0 0 0 0
Martin Nilsson 1 0 0 0 0 0
Mikael Nilsson 1 0 0 0 0 0
Oliver Friberg-Olsson 1 0 0 0 0 0
Patrik Lundberg 1 0 0 0 0 0
Richard Nyman 1 0 0 0 0 0
Sarang Ahsani 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien